Lista Castigatori Loteria Bonurilor Fiscale

Brasov si timis au cate 5 premiati iar prahova bacau constanta cate 4 norocosi. Bonuri cu valoarea între 6 00 şi 6 99 lei emise în data de 7 februarie.

Loteria Bonurilor Fiscale Lista Cu Cei 100 De Castigători După Extragerea Din 28 Iunie Publicată De Ministerul Finanţelor Alba24

5 8 7 7 6 3 extrageri 24 12 2020.

Lista castigatori loteria bonurilor fiscale. Fondul de premiere este de 1 milion de lei suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Bonurile emise pe data 13 decembrie 2018 cu o valoare de 905 lei au fost desemnate câştigătoare la extragerea de duminică 20 ianuarie 2019.

1 milion de lei. Cei 100 de castigatori de la a doua extragere ocazionala a loteriei bonurilor fiscale au fost selectati joi lista acestora fiind publicata astazi de ministerul finantelor publice. Loteria bonurilor fiscale castigatori foto facebook mirela m.

Singurul castigator de la loteria bonurilor care a incasat intreg premiul de 1 milion de lei e o femeie din capitala. Listă câștiguri cu valoare de 10 000 lei la. Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 31 decembrie 2018 a avut loc ieri.

Câştigătorii primei extrageri organizate luni 13 aprilie au început să afişeze pe reţelele sociale bonurile care prezintă datele anunţate drept câştigătoare. Arhiva loteriei bonurilor fiscale. Astfel orice persoana care cumpara ceva si pastreaza bonul fiscal poate castiga pana la 1 000 000 lei.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către anaf în vederea încărcării rezultatelor în baza de date privind loteria bonurilor fiscale respectiv pentru verificarea autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către direcţia generală antifraudă fiscală prin direcţiile regionale. Castigatori loteria bonurilor fiscale. Siteul loto ro foloseste cookies.

Loteria romana extrageri 24 12 2020. 9 5 2 4 8 2. Loteria romana organizeaza duminica in prima zi de paste o editie speciala a loteriei bonurilor fiscale.

Initiata de ministerul finantelor loteria are ca scop scaderea evaziunii fiscale printr o mobilizare rasplatita a populatiei. Acasa liste castigatori liste castigatori liste castigatori. Selectarea a fost facuta in doua etape deoarece in urma incheierii perioadei de revendicare au fost depuse mai mult de 100 de bonuri castigatoare.

38 de tranzacţii câştigătoare la loteria bonurilor fiscale posesorii de. 1 9 5 6 2 1 3 extrageri 24 12 2020. Incepe loteria bonurilor fiscale in romania.

La extragere participa bonurile fiscale emise intre 22 ianuarie si 23 martie 2018. In total sunt 23 de bucuresteni care au incasat fiecare cel putin 15 000 de euro la una dintre extragerile loteriei bonurilor. Duminică are loc o nouă extragere a loteriei bonurilor fiscale o nouă extragere a bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 30 noiembrie 2015 va avea loc duminică 20 decembrie a anunţat ministerul de finanţe.

Fondul de premiere pentru extragerea lunară este visa. A fost aprobata deja ordonanta privind loteria bonurilor fiscale.

Surprize La Sfarsit De An Pentru Romani Trei Extrageri Ale Loteriei Bonurilor Fiscale Pe 22 Decembrie Capital

Loteria Bonurilor Fiscale Lista Celor 100 De Căștigători A Celei De A 2 A Extragere Special Arad Ultimele știri Din Arad

Loteria Bonurilor Fiscale Lista Celor 100 De Căștigători A Celei De A 2 A Extragere Special Arad Ultimele știri Din Arad

Loteria Bonurilor Fiscale Lista Celor 100 De Castigători De La A Doua Extragere Ocazională

Ați Păstrat Bonurile Fiscale Din Luna Aprilie O Nouă Extragere La Loteria Bonurilor Fiscale Are Loc Astăzi

Loteria Bonurilor Au Fost Extrase Cele 100 De Bonuri Castigatoare Emise In 23 Mai Cu Valoarea De 135 Lei Stirileprotv Ro

Loteria Fiscală Extragere 16 August Care Sunt Bonurile Castigătoare Economica Net

Loteria Bonurilor Fiscale O Nouă Extragere Pentru Bonurile Emise Intre 1 Si 30 Noiembrie

Loteria Bonurilor Care Sunt Bonurile Fiscale Castigatoare La Extragerea Din Luna Iulie Stirileprotv Ro


You have just read the article entitled Lista Castigatori Loteria Bonurilor Fiscale. You can also bookmark this page with the URL : https://malayelly.blogspot.com/2021/04/lista-castigatori-loteria-bonurilor.html

Belum ada Komentar untuk "Lista Castigatori Loteria Bonurilor Fiscale"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel